Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Εκδήλωση αποφοίτων ΣΤ' τάξης 2015



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

             Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους σας καλεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμή των παιδιών που αποφοιτούν φέτος από το σχολείο μας. Η εφετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 15/06/15 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο (αίθουσα «Ελεάνθη») του κέντρου "PANTAZIS ROYAL" στη Δαλαμανάρα Άργους.

           
Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων των γονέων είναι απαραίτητη, μιας και είναι η τελευταία φορά που τα παιδιά, οι γονείς και οι δάσκαλοί τους θα βρεθούν όλοι μαζί. Αυτονόητο είναι ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή και για άλλα πρόσωπα της οικογένειας κάθε μαθητή (παππούδες, γιαγιάδες κλπ.) που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

            Για τους μαθητές της Στ’ τάξης η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ για τους γονείς η τιμή συμμετοχής κατ' άτομο ανέρχεται στο ποσό των  15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα και ποτά, (ενώ για το επιπλέον παιδί 9 ευρώ).

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την 10/06/15 συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο - δήλωση συμμετοχής.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                             Ο Αντιπρόεδρος                        Η Γραμματέας

Δεσίλλα Μαρίνα                                   Δελής Νικόλαος                  Παπαγ/πούλου Πεζαρου Μαρία




ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


        Ο/Η υπογράφων/υπογράφουσα __________________________________ γονέας/κηδεμόνας τ__    μαθητ__    της Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους  _____________________________________ δηλώνω ότι πρόκειται να συμμετάσχω στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Καποδιστριακού Δημοτικού Σχολείου Άργους προς τιμή των αποφοίτων μαθητών της Στ’ τάξης την 15/06/15 και ώρα 08:30 μ.μ. στο κέντρο «PANTAZIS ROYAL” στη Δαλαμανάρα Άργους.-

Αριθμός Παιδιών   : ____

Αριθμός Ενηλίκων: ____

Άργος, _______ Ιουνίου 2015

Ο/Η  Δηλών / Δηλούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου