Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή του Σχολείου μας στην καρναβαλική παρέλαση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
                                                                  Άργος, 2 Φεβρουαρίου 2012

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε τη συμμετοχή του Σχολείου μας στην καρναβαλική παρέλαση που θα γίνει στην πόλη του Άργους την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με το σατιρικό θέμα «Θα πούμε το ψωμί – ψωμάκι …». Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει με τη στήριξη του παραδοσιακού φούρνου του «Γεωργίου Καραμπατή».
Το κόστος που θα βαρύνει τους γονείς υπολογίζεται στο ποσό των 5 € περίπου για κάθε μαθητή και θα προσδιοριθεί επακριβώς αφού οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετοχών. Η συμμετοχή των μαθητών της Α’, Β’ και Γ’ τάξης προϋποθέτει την υποχρεωτική συνοδεία τους από ένα γονέα. Διευκρινίζουμε ότι, όπως και πέρυσι, η συμμετοχή των γονέων ή και άλλων μελών της οικογένειας των μαθητών του σχολείου είναι ελεύθερη, για όσους το επιθυμούν, με το ίδιο κόστος συμμετοχής ανά άτομο.
Για λόγους έγκαιρου και ορθού σχεδιασμού και  προγραμματισμού της άνω εκδήλωσης, παρακαλούμε να συμπληρωθεί από τους γονείς και να παραδοθεί στο σχολείο το αργότερο έως την 10-2-2011 η κατωτέρω δήλωση συμμετοχής.
Για κάθε διευκρίνιση, τέλος, όπως και για δηλώσεις συμμετοχής των γονέων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου κα. Γεωργία Παπαγεωργοπούλου στο τηλέφωνο 6978 521 880.-
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                        Η  Γραμματέας

Ιωάννης Μακρής                                                          Ειρήνη Ρέντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου