Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κάλαντα στο Γηροκομείο Άργους


                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Άργος, 19 Δεκεμβρίου 2011

Με την ευκαιρία των εορτών Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε τη συμμετοχή των παιδιών μας στις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1.-Κάλαντα στο Γηροκομείο Άργους τις πρωινές ώρες της προπαραμονής των Χριστουγέννων (23-12-2011)
Πρόκειται για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας με σκοπό τη μετάδοση του μηνύματος της αγάπης στους υπερήλικες συνανθρώπους μου που διαμένουν στο Γηροκομείο του Άργους. Τα κάλαντα θα ψάλλουν συνοδεία μουσικών οργάνων, των δασκάλων τους  και μελών του Συλλόγου μας τα παιδιά των δύο τμημάτων της Στ’ τάξης. 
Στους γέροντες θα προσφέρουμε γλυκά και την αγάπη μας. Η προσφορά και σπιτικών γλυκισμάτων (μελομακάρονα – κουραμπιέδες) είναι δυνατή για όσους γονείς το επιθυμούν.

2.-Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κέντρο της πόλης του Άργους το βράδυ της προπαραμονής των Χριστουγέννων (23-12-2011) 
Πρόκειται για με εκδήλωση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από όλους του Συλλόγους γονέων των δημοτικών Σχολείων της πόλης μας κατά την πρόσφατη κοινή συνάντησή τους στο σχολείο μας την 2-12-2011.
Προτείναμε την συγκρότηση ομάδων παιδιών από τα σχολεία της πόλης που θα περιδιαβούν το κέντρο της πόλης, διανύοντας διαφορετικές διαδρομές, και θα ψάλλουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η αυθεντική αυτή έκφραση της παιδικής αθωότητας θα προσδώσει άλλο ύφος και ποιότητα στην εορταστική ατμόσφαιρα της προπαραμονής των Χριστουγέννων και θα τονώσει την ψυχική διάθεση όλων μας, δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη ημέρα είναι αυξημένος ο αριθμός των ανθρώπων που κυκλοφορεί στους πεζόδρομους και την πλατεία του Άργους για να κάνει τα ψώνια του ή/και να απολαύσει το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Σημείο εκκίνησης για τα παιδιά του Σχολείου μας θα είναι το βόρειο άκρο του κεντρικότερου πεζόδρομου της πόλης, της οδού Παν. Τσαλδάρη, δηλαδή η συμβολή της οδού Παν. Τσαλδάρη με την οδό Γενναίου Κολοκοτρώνη. Την ομάδα του σχολείου μας θα πλαισιώσουν οι μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης.  Ώρα εκκίνησης η 19:00 μ.μ. ακριβώς !!  
Η πομπή των μαθητών μας θα καταλήξει μέσω της πλατείας του Αγίου Πέτρου στο θεατράκι όπου θα γίνει συνάντηση όλων των ομάδων από τα σχολεία της πόλης και θα ψάλλουν από κοινού χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Στο θεατράκι της πλατείας μπορούν, και θα το θέλαμε, να παρευρεθούν όλοι οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου, με τους γονείς τους ή τους συνοδούς τους, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 
Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των επτά (7) δημοτικών Σχολείων της πόλης του Άργους και με τη συνδρομή της ΚΕΔΑΜ.
Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη μετάβαση και παραλαβή των παιδιών μας από τους ανωτέρω χώρους.
Ελπίζουμε ότι οι καιρικές συνθήκες θα μας επιτρέψουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                      Η γραμματέας



Ιωάννης Μακρής                                                    Ειρήνη Λιακοπούλου - Ρέντα                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου